L.A. Noire

0

LA-Noire-ScreenshotsÅrets största snackis har äntligen landat på mitt skrivbord. Spelet som skulle bryta alla traditioner och låta alla andra titlar blekna ut och verka tråkiga. Har de lyckats? Bestämt JA!

Ni som är GTA fans eller möjliga Red Dead Redemption beundrare här har ni spelet som kommer tillfredställa era törstar. I L.A. Noire så har du alla de bra features som de tidigare Rockstar titlarna har. Konceptet är det samma jag, utföra uppdrag med tillhörande oändliga sidouppdrag.

I snygg 30-tals miljö arbetar du som polis. Du ska lösa mord, ta fast bankrånare och annat patrask. I korthet hålla gatorna rena från slödder.
Du förhör, dödar eller letar ledtrådar för att lösa ett mord, bedrägeri eller något annat olagligt. Karaktärerna ser levande ut med väl arbetade ansiktsutryck. Igenom ansiktsuttrycken kan du avgöra om din misstänkte kanske ljuger för dig när du förhör dem om ex ett mord. (spelet måste upplevas, klicka på bilden för fim)

Uppdrag finns i oändlighet så även sidouppdrag, när du klarat ut de två diskarna som medföljer kan du ladda ned ytterligare uppdrag. Du får alltså mycket spel för pengarna. Man lär sig ganska snabbt cykeln mellan uppdragen därför så har jag valt att spela i lagom doser. För att undvika känslan ett monotont malandes av uppdrag.

 Det finns inget direkt att klanka ned på. Jag vågar påstå att L.A. Noir är precis så bra som jag trodde och kanske lite bättre. Dock vill jag påpeka en irriterande grej. När det gäller ex förhör av person så ställer man frågor, misslyckas du med att ställa rätt fråga och retar upp den misstänkte har du misslyckats med förhöret och får börja om. Inte bara ställa om de 20 frågorna utan scenariot i sin helhet. Sjukt irriterande i synnerhet om man snubblar över mållinjen och tvingas börja om. Men vem sa att det skulle vara lät att vara 30-tals snut?
Någon gnällde över att det var för mycket videoklipp. Det är det!. Men inte så tråkiga och in påtagliga att de slår ned spelglädjen. L.A. Noire är ett toppenspel som jag inte rekommenderar utan kräver att du införskaffar ASAP!

Enhet: Xbox, Playstation 3

Utvecklare: Rockstar Games

Leave a reply

No comments